J&M broers autobedrijf is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in alle merken en met uitstekend geschoolde monteurs en APK keurmeesters.

Onze werkplaatstarieven zijn uiteraard zeer concurrerend. Ook voor de verkoop en inkoop van gebruikte auto's bent u bij ons op het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto's voor bedrijven en particulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte auto (occasions).


Vanwege de nieuwe regelgeving, is het als universeel autobedrijf mogelijk geworden om ook nieuwe auto’s te onderhouden en te verkopen (wet van Monti). De universele garagebedrijven beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Zo bent u zeker van kwaliteit, professionaliteit en behoud van garantie. Wij bieden voordelig en kwalitatief auto-onderhoud en autobemiddeling aan in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ook voor informatie en advies kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 Broers Autobedrijf voor kant

Vestiging 

A.Van leeuwenhoekweg 7-11
2408 AL
Alphen aan den Rijn
Tel nr: 0172 474795

   

Contact & info

Broers Autobedrijf
  A.van Leeuwenhoek 7-11
     2408 AL Alphen aan den Rijn
  Tel.: 0172-474795
  Fax: 0172-420149
  info@broersautobedrijf.nl

Algemene voorwaarden J&M

Algemene voorwaarden Autoverhuur

 

Waarom J&M broers?

  Concurrerend uurtarief
  Altijd een persoonlijke benadering
  Gespec. multimerk reparateur
  APK Keurstation
  Exacte prijsopgave vooraf

RDW erkend bedrijf

Afgifte vrijwarings bewijzen
Handelaars kentekenplaten
Export voertuigen

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok